Bestelprocedure

Kies uit ons assortiment een product of meerdere producten. Kies eventueel kleur, of andere variabelen uit een lijst. En daarnaast het aantal. De prijs en eventuele meerprijs komt gelijk tevoorschijn! 
Als u op `voeg toe aan winkelwagen´ klikt gaat u meteen naar:

stap 1 van de bestelling, hier ziet u direct de totaalprijs, verzendkosten en BTW. Vul hier ook uw kortingscode in, als die van toepassing is op uw bestelling.
Kies hier ook de betaalwijze en of het binnen Nederland verzonden moet worden, of wordt opgehaald.
Nu kunt u eventueel nog verder winkelen door op de knop `verder winkelen´ te klikken. Of verder gaan met de bestelling. Klik dan op de button `bestelling afronden´.
Nu bent u bij stap 2! Vul hier contactgegevens, factuurgegevens en afleveradres in, zodat we de producten naar het juiste adres kunnen verzenden en de orderbevestiging en eventuele verzendinformatie naar het juiste e-mailadres kunnen sturen. U kunt zich hier ook aanmelden voor onze nieuwsbrief en eventueel opmerkingen achterlaten. Klik nu weer op de button `bestelling afronden´ om verder te gaan naar de volgende stap.
Nu bent u bij stap 3! Check hier of de ingevulde gegevens juist zijn en of uw bestelling klopt. Hier heeft u de mogelijkheid om onze algemene voorwaarden te lezen, te downloaden en te printen. Verklaart u zich akkoord met de voorwaarden en bevestig de bestelling door op de button `bestelling bevestigen´ te klikken.
Nu bent u bij stap 4! De betaling. Als alles correct is afgehandeld, ontvangt u een bevestiging van je bestelling en zal de bestelling verwerkt worden!

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2022 Opgeleukt | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel