Retouren en ruilen

Retourneren / Ruilen:

De bestelling kan op kosten van de klant geretourneerd worden. Bent u niet tevreden met het artikel dan gaat onze voorkeur uit om dit  binnen 2 dagen na aflevering van de bestelling aan ons te laten weten. U dient opgeleukt.nl  wettelijk (nieuwe consumentenwet 13 juni 2014) binnen 14 dagen na levering te informeren dat u het artikel gaar retourneren, dit dient u dan ook binnen 14 dagen na melding te doen. Bij uw melding vernemen wij graag de reden van retourneren en ontvangen wij graag uw bank- of girorekening. U kunt u hier ook het "herroepingsformulier"https://cdn.myonlinestore.eu/93f4e973-6be1-11e9-a722-44a8421b9960/files/nl_nl_1_Modelformulier%20voor%20herroeping.pdf voor gebruiken, deze invullen, scannen en mailen aan info@opgeleukt.nl . Uw wettelijke bedenktermijn bedraagt 14 dagen welke ingaat de dag na aflevering bij u of bijv. bij uw buren indien u niet thuis bent. Het artikel of artikelen dien/dienen in de originele verpakking te worden verzonden aan opgeleukt.nl               De retourzending dient voldoende gefrankeerd te zijn.

In opdracht gemaakte artikelen en goederen:

Deze kunnen niet worden geruild

Retourneren / Ruilen bij beschadiging bij aankomst: 

Indien blijkt dat de bestelling bij aankomst is beschadigd, dan kan de bestelling, op kosten van de klant, geretourneerd worden. De klant dient binnen 2 dagen na aflevering van de bestelling onder opgaaf van reden en onder opgaaf van bank- of girorekening, Opgeleukt.nl per e-mail op de hoogte te brengen dat de bestelling geretourneerd wordt. De retourzending dient voldoende gefrankeerd te zijn. 

Algemeen:
Opgeleukt.nl behoudt zich het recht voor om niet in contanten uit te keren. De klant ontvangt een tegoedbon voor het aankoopbedrag.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2022 Opgeleukt | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel