Privacy Policy

De Europese Unie heeft nieuwe privacyregels vastgelegd in de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) In het kader van deze wet is elke organisatie verplicht een privacybeleid te hebben. In dit document geven wij aan hoe wij in de winkel van Opgeleukt door Linda alsmede de webwinkel Opgeleukt.nl omgaat met persoonsgegevens die aan haar toevertrouwd zijn.  Dit privacy reglement is voor beiden van toepassing. 

U heeft eerder toestemming gegeven uw email adres te gebruiken voor het sturen van deze nieuwsbrief. Wenst u daar geen gebruik van te maken dan kunt u een mail sturen aan info@opgeleukt.nl  Wij zullen u dan direct uit het verzendbestand verwijderen.

Winkel / Opgeleukt door Linda, 

In de winkel heeft u zich welicht eerder ingeschreven in ons klantenbestand, uw email hebben wij toen ingevoerd in de mailinglijst van opgeleukt.nl waarna u een email heeft ontvangen met het verzoek te bevestigen dat u nieuwsbrieven wenst te ontvangen. Naast uw naam is ook toentertijd om uw adres en geboortedatum gevraagd. Deze gegevens gebruiken wij alleen voor het eventueel versturen van een verjaardagskaart. Wenst u dat wij uw naam, adres, telefoonnummer en uw geboortdatum uit ons klantenbestand verwijderen dan kunt u een mail sturen aan info@opgeleukt.nl. Wij zullen u dan direct uit het klantenbestand verwijderen en het formulier vernietigen. 

 

Opgeleukt.nl ’s privacy policy en AVG

Opgeleukt.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die jij ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken jouw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw nadrukkelijke toestemming. Opgeleukt.nl zal jouw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.

Opgeleukt.nl gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

      · Als je een bestelling plaatst, hebben we jouw contactgegevens w.o. e-mailadres, afleveradres en factuuradres nodig om jouw bestelling uit te voeren en jou van het verloop daarvan op de hoogte te houden.

      · Met jouw toestemming gebruiken wij jouw gegevens om je te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties middels een nieuwsbrief. Als je hier niet langer prijs op stelt, kun je ons dat laten weten door een e-mail te sturen naar info@opgeleukt.nl.

      · Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.

      · Als je besluit een bericht in het gastenboek te schrijven, kun je zelf kiezen of je jouw naam of andere persoonlijke gegevens toevoegt. We zijn benieuwd naar de meningen van onze bezoekers, maar behouden het recht bijdragen die niet aan onze sitevoorwaarden voldoen niet te publiceren.

      · Als je reageert op een actie of prijsvraag, vragen wij jouw naam, adres en e-mailadres. Deze gegevens gebruiken we om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken, en de respons op onze marketingacties te meten.

Opgeleukt.nl verkoopt jouw gegevens niet

Opgeleukt.nl zal jouw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van jouw bestelling. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van jouw gegevens te respecteren.

Jouw persoonlijke gegevens zijn veilig bij Opgeleukt.nl

Wij waarderen het vertrouwen dat jij in ons stelt en wij zullen daarom uiterst zorgvuldig met jouw gegevens omgaan.

Cookies

Cookies zijn kleine stukjes informatie die door jouw browser worden opgeslagen op jouw computer. Opgeleukt.nl gebruikt cookies om jou te herkennen bij een volgend bezoek. Cookies stellen ons in staat om informatie te verzamelen over het gebruik van onze diensten en deze te verbeteren en aan te passen aan de wensen van onze bezoekers. Onze cookies geven informatie met betrekking tot persoonsidentificatie. Je kunt je browser zo instellen dat je tijdens het winkelen bij Opgeleukt.nl geen cookies ontvangt.

Indien je nog vragen mocht hebben over de Privacy Policy van Opgeleukt.nl, dan kun je een e-mail sturen naar info@opgeleukt.nl. Onze klantenservice helpt je verder als je informatie nodig hebt over je gegevens of als je deze wilt wijzigen. Je hebt nadrukkelijk het recht op correctie van je gegevens. In geval wijziging van onze Privacy Policy nodig mocht zijn, dan vind je op deze pagina altijd de meest recente informatie.

wijze van administreren 

De klantenadministratie wordt via de website van Opgeleukt.nl bijgehouden in een beschermde omgeving van de beheerder van onze website: mijnwebwinkel Met hen hebben wij ook verwerkingsovereenkomst gesloten.  

De klantenadminstratie van de winkel Opgeleukt door Linda worden bijgehouden in Excelbestanden, Word en PDF-files. Ook de klantenkaarten worden op papier op een veilige plaats bewaard. 

Toegang tot persoonsgegevens 

De eigenaar, echtgenoot en vrijwilligers van Opgeleukt door Linda 

Datalekken 

Datalekken Persoonsgegevens kunnen in verkeerde handen komen (gestolen, usb stick verloren en andere oorzaken).      Zodra dit gemerkt wordt, informeert Opgeleukt haar klanten. Opgeleukt zal voor zover in zijn vermogen ligt, maatregelen nemen om schade te beperken. Datalekken worden door Opgeleukt gemeld bij de Autoriteit Persoonsgegevens indien het één van de onderstaande gegevens betreft:

• Bijzondere persoonsgegevens

• Gegevens over de financiële of economische situatie

• Gegevens die kunnen leiden tot stigmatisering of uitsluiting 

• Gebruikersnamen, wachtwoorden en andere inloggegevens

• Gegevens die kunnen worden misbruikt bij (identiteit)fraude Geen van de gegevens die Opgeleukt registreert, valt onder een van bovenstaande categorieën. 

Alle datalekken, ook die welke niet onder de meldingsplicht vallen, worden door de Opgeleukt gedocumenteerd

De nieuwe AVG

__________________

 

Per 25 mei 2018 is de nieuwe wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) inzake de privacy persoonsgegevens in werking getreden.

Opgeleuktdoorlinda vindt het belangrijk om uw persoonsgegevens met zorg en aandacht te verwerken en te beschermen.

Om te voldoen aan de eisen van de AVG vragen wij u middels deze mededeling hernieuwde toestemming om contact met u als onze gast van Opgeleuktdoorlinda te mogen blijven onderhouden.

INDIEN U GAST WENST TE BLIJVEN DAN IS HET NIET NODIG OM ACTIE TE ONDERNEMEN.

Mocht u echter willen dat uw persoonsgegevens uit ons bestand gehaald worden, dan verzoeken wij u ons per mail daarvan op de hoogte te brengen.

 

 

Bezoek onze winkel!

Dorpsstraat 69-B

2712AD Zoetermeer

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
heartbleed
© 2013 - 2018 opgeleukt | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie