Veelgestelde vragen

- Ik zie een leuk steigerhout meubelstuk maar ik zoek een ander model en in een andere maat. antwoord: Steigerhouten meubelstukken kunnen op maat worden gemaakt. Graag onvangen wij een tekening en maten. N.a.v. hiervan zult u een offerte ontvangen waarna u evt. opdracht kunt geven dit meubelstuk te laten maken. De levertijd zal langer duren en wij zullen om een aanbetaling vragen. 

- Als ik voor een groep gezellige mensen zorg kan Opgeleukt.nl dan ook een keer langskomen om haar spullen te presenteren? antwoord: Dat is in overleg mogelijk. 

- Geeft Opgeleukt.nl ook creatieve Workshops op locatie? antwoord: Ja, van het opleuken van kinderstoeltjes, Annie Sloan Chalk Paint tot het geven van brei workshops. U kunt contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken. 

- Onder de rubriek "inspiratie" kom ik een artikel tegen welke ik wil bestellen maar de prijs staat er niet bij. antwoord: Dit zijn veelal verkochte artikelen en dienen als inspiratie. Deze kunt u niet bestellen. Neem contact op met Opgeleukt.nl  voor de prijs en wij gaan op zoek naar een soortgelijk stuk of hebben deze in voorraad en kunnen deze schilderen in elke gewenste kleur. 

- Wat is de levertijd. antwoord: zie de rubriek levertijd, 

- Ik zie een leuk artikel maar ik wil deze graag in een andere kleur antwoord: Neem contact op met Opgeleukt.nl en wij gaan op zoek naar dat ene artikel welke u graag wilt hebben in die specifieke kleur. Ook hebben wij meubels op voorraad welke nog niet in onze winkel staan. 

- Ik heb een artikel gezien wat ik wil kopen maar ik zoek een bijbehorend accessoire welke ik (nog) niet kan vinden. antwoord: neem contact op met Opgeleukt.nl,  de kans is groot dat wij u kunnen helpen.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2022 Opgeleukt | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel