Annie Sloan Chalk Paint (ook workshops)

Vanaf 1 januari 2018 is Opgeleuktdoorlinda stockist geworden van de geweldige Annie Sloan decoratieverf. Alle kleuren van het kleurenpalet van Annie Sloan Chalk Paint zijn verkrijgbaar en tevens de speciale waxen, kwasten en aanverwante artikelen.

In de winkel in de Dorpsstraat 69/B in Zoetermeer zijn alle kleuren opgesteld en aan de hand van een kleurenkaart kan je zelf bepalen welke kleur je nodig hebt. Ook de speciale Annie Sloan verfkwasten en de bekende Wax om een prachtig resultaat te verkrijgen, zijn direkt aan te schaffen.

Nog nooit met de Annie Sloanverf gewerkt? Opgeleuktdoorlinda geeft ook workshops om in een gezellige sfeer kennis te maken met deze briljante verf! Het is een grandioos fenomeen waarbij je NIET hoeft de ontvetten, NIET hoeft te schuren, NIET hoeft te gronden! Deze verf kan je zo op ALLES schilderen, zelfs op lampenkappen en stoelbekleding.

Bij Opgeleuktdoorlinda kan je je opgeven door je in te schrijven voor een gezellige sfeer en beleefworkshop voor E 45,-- inclusief een klein kleinmeubel (waarop je je eigen fantasie de vrije loop kan laten gaaan), koffie/thee en wat lekkers!

Nieuwsgierig?   Stuur een mail naar info@opgeleukt.nl en vermeld de volgende informatie:

 

voornaam/achternaam/geboortedatum/woonadres incl. postcode/telefoonnummer/mailadres/voorkeursavond

Graag tot ziens in de winkel en ik garandeer je: ..........je raakt er verslaafd aan... maar wel op een leuke manier natuurlijk !

  

Bezoek onze winkel!

Dorpsstraat 69-B

2712AD Zoetermeer

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
heartbleed
© 2013 - 2019 Opgeleukt | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie